Світовий урок

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує викладачів стати учасниками проекту «Найбільший урок у світі», який має на меті  підвищити рівень обізнаності дітей про глобальні виклики, мотивує бути активними на локальному рівні, брати на себе відповідальність і розвивати лідерський потенціал.
Щоб долучитися до проекту, необхідно до 2 квітня 2018 включно зареєструватися за посиланням. Усі зареєстровані особи отримають матеріали та доступ до нового освітнього онлайн-ресурсу «Найбільший урок у світі», що розроблений у партнерстві з платформою онлайн-освіти EdErа. На основі реєстраційних форм також буде відібрано 100 вчителів, які 21 квітня потраплять на тренінг із тематики викладання Глобальних Цілей сталого розвитку ООН дітям, який відбудеться в Києві (за потреби проїзд обраним учасникам відшкодовується). ГС «Освіторія» є партнером у проведенні цього заходу.
За надісланими на пошту матеріали необхідно провести своїм учням урок про важливість досягнення Глобальних цілей для поліпшення освітніх можливостей, подолання нерівності й несправедливості, забезпечення сталого миру та покращення здоров‘я для кожної дитини. Фото з уроку можна розмістити в соцмережах з хештегами #LargestLessonUkraine #SDGs4Children #TeachSDGs.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розробляємо дорожню карту педагога

Як сприяти розвитку методичної компетентності вчителя ЗЗСО

Оцінювання ефективності використання ІКТ під час навчального заняття