І етап Парадигми освітніх інновацій

Відповідно до наказу управління освіти і науки Тернопільської міської ради від 25.10.2017 року № 509 «Про організацію та проведенняV міського конкурсу «Парадигма освітніх інновацій -2018» в період з 05 по 11 грудня 2017 року був проведений І етап, а саме: виставка інноваційних педагогічних доробків (проектів, публікацій, методичних розробок тощо) педпрацівників закладів.





 Серед матеріалів виставки  були представлені  роботи усіх учасників Конкурсу з темиПідвищення ефективності освітнього процесу через упровадження в практику роботи закладу новітніх знань і сучасних педагогічних технологій».
Заявки на участь в Конкурсі надіслали  22 заклади ЗЗСО. Журі оглянуло запропоновані освітніми закладами доробки педагогів міста.
Творчий підхід, неординарність, індивідуальність та оригінальність ідей продемонстрували педагогічні працівники освітніх закладів та позашкільних установ.
Виставка проектів, що реалізуються у ТЗОШ №28 вразила журі інноваційним та практичним підходом, естетичним оформленням.
Заслуговують на увагу і виступи окремих педагогів, а саме : Мороз Т. – ТТЛ, Чубатий А.  – СЮТ, Смерека Н. – ТЗОШ№26, Перун Н. – ТЗОШ №11,      Борович Л. – ТСШ № 29.
Методично грамотно та з орієнтацією на засади Нової Української Школи представили систему інноваційних форм та методів у закладах заступники директорів шкіл № 23 та ТКГ- Дмитрусь О.Г.,Клименко М.В.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розробляємо дорожню карту педагога

Як сприяти розвитку методичної компетентності вчителя ЗЗСО

Оцінювання ефективності використання ІКТ під час навчального заняття