Розшукуються Агенти Змін-2018!

Запрошуємо учнів 8-10 класів з усієї України взяти участь у 4-й Школі громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін» спільно з Малою Академією Наук.
Ми шукаємо активних дітей, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення.
ЩО? Інтерактивні заняття, мотивуючі зустрічі із відомими людьми, унікальні екскурсії, арт-терапія та сесії із розвитку креативності, ранкова йога та нічне багаття, індивідуальна та групова робота, вихід із зони комфорту, нові друзі на все життя, і той досвід, який отримаєш тільки з нами!
ДЕ? Пуща-Водиця, International Scientific Creative MANLAB.CAMP
КОЛИ? Школа проходитиме у Києві в чотири етапи (по три дні у березні, травні, жовтні та листопаді). 1-й етап Школи для однієї з груп – з 19 по 22 березня, для іншої – з 22 по 25 березня.
СКІЛЬКИ? Участь у школі безкоштовна. Всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами.
ХТО? Учні 8-10 класів з усієї України
ЯК?
Для участі у школі необхідно до 14 лютого 2018 року (дедлайн – 23:59):
1) заповнити анкету за лінком https://goo.gl/forms/eGFkHRMNbS1cTRVz2
2) прочитати промову Уінстона Черчіля «Ми будемо боротися на пляжах» http://bit.ly/2F7fMlE
3) переглянути відео «Радість – це те, що дається з боєм» http://bit.ly/2DwKFj5
4) надіслати есе на тему «Мій власний Еверест: за що я готовий/ готова боротися» (300-400 слів) на електронну адресу scakyiv@gmail.com
Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться. Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад Іванов_Андрій_есе.doc). Зі всіх заявок будуть відібрані лише 50 учасників.
Проект реалізується спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Діти надії та любові” і Центром Політичних Студій та Аналітики “Ейдос”.
Додаткова інформація за електронною адресою scakyiv@gmail.com, а також за тел.:
098 00 587 00 (Ірина, програмний координатор) або 068 712 92 06 (Олена, логістичні та організаційні питання) у робочий час, крім вихідних (9:00-18:00).

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розробляємо дорожню карту педагога

Як сприяти розвитку методичної компетентності вчителя ЗЗСО

Оцінювання ефективності використання ІКТ під час навчального заняття