14 листопада стартував унікальний освітній проект Трансфер-містечко інноваційних можливостей (#T_mistechkо)








14 листопада стартував унікальний освітній проект Трансфер-містечко інноваційних можливостей (#T_mistechkо).
Ініціатор заходу - Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу. У ньому беруть участь керівники шкіл міста, їхні заступники та методисти. Трансфер-містечко інноваційних можливостей (#T_mistechkо) працюватиме з 14 по 16 листопада. Впродовж трьох днів освітяни обговорюватимуть сучасні тренди й підходи в освіті та особливості навчання за наскрізними лініями. Також учасники зможуть ділитися практичними порадами та рішеннями основних шкільних проблем.
На базі навчальних закладів буде створено інтегративні локації, учасники долучаться до створення компетентнісного методичного простору, моделюватимуть процес реалізації наскрізних ліній відповідно до Державного стандарту. Окрім директорів та вчителів, до заходу долучаться батьки, 28 категорій  педагогів, та спеціалісти, які працюють у системі інклюзивної освіти.
Зокрема, 14 листопада працювала Методична локація. Заступникам директорів з методичної роботи для інтерактивної роботи була запропонована актуальна сьогодні тема: «Кейс взаємодії педагога та психолога». В процесі вправ, ігор-тренінгів, діалогу, дискусійної панелі учасники виробили спільні рекомендації, поділилися інноваційним досвідом та отримали позитивні емоції.
 Дякуємо всім за активну участь!!!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розробляємо дорожню карту педагога

Як сприяти розвитку методичної компетентності вчителя ЗЗСО

Оцінювання ефективності використання ІКТ під час навчального заняття