Альтернативна олімпіада "Обираю професію"

26.02.2020 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму» відбулася ІІ альтернативна олімпіада «Обирай професію» за спеціальностями:
«Дизайнер одягу», «Перукар», «Флорист». Викладачі та студенти навчального закладу показали учасникам майстер-класи з моделювання зачісок, виготовлення квіткових композицій та фоторамок, оздоблення головних уборів аксесуарами, змодельованими та виготовленими власноруч.
Серед 25 учасників у трьох номінаціях компетентне журі визначило переможців:
- Кикіш Стелла, учениця ТСШ№3;
- Коліно Захар, учень ТЗОШ №10;
- Москалюк Маргарита, учениця ТЗОШ №20;
- Білогорка Вероніка, учениця ТСШ№3.
27.02.2020 року учасників альтернативної олімпіади за спеціальністю «Комп'ютерні науки» приймав Технічний колледж ім.І.Пулюя. Учні тернопільських шкіл мали можливість спробувати себе в професії ІТ-спеціалістів: створювали програмні продукти, розробляли макети власних сайтів. Також учасникам було представлено лабораторію роботехніки, керівники якої продемонстрували розроблені ними SMART-автомобілі, вимірювальні пристрої тощо.
Переможцем серед юних ІТ-спеціалістів став Петрик Петро, учень ТЗОШ №13.
Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу висловлює щиро подяку адміністраціям та викладачам ТВПУ сфери послуг та туризму, Технічного коледжу за організацію та проведення фінальних етапів альтернативної олімпіади «Обирай професію».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розробляємо дорожню карту педагога

Як сприяти розвитку методичної компетентності вчителя ЗЗСО

Оцінювання ефективності використання ІКТ під час навчального заняття